مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

وارد کردن هجمه به سپاه در شرایط فعلی جای تعجب دارد

نماینده بروجرد در مجلس با بیان اینکه وارد کردن برخی هجمه‌ها درباره دستگیری عوامل نفوذی جای تعجب دارد، گفت:معدود افرادی در داخل سپاه را هدف قرار داده‌‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه اول مرداد) قوه مقننه در تذکر شفاهی گفت: در تاریخ بی سابقه بوده است دری اصفهانی دوتابعیتی، جاسوس و محکوم به زندان است. وی نفوذی بیگانگان است. برخی همکاران معترض به پخش مستند اعترافات وی در مجلس هستند.

 

وی افزود: بدون اشاره به محتوای مستندات، اعترافات یک دوتابعیتی جاسوس نفوذی زندان رفته، اثبات شده است، واقعا جای تعجب است.

 

نماینده بروجرد در مجلس تصریح کرد: عناصر مومن در سپاه جاسوسان و نفوذی‌ها را گرفته و بازداشت کرده‌اند. سپاه پهپاد آمریکا را هدف قرار داده و کشتی انگلیس را توقیف کرده است، اما معدود افرادی در داخل سپاه را هدف قرار می دهند. حقاً جای سوال و تعجب است.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به بودجه سال 98 مطرح کرد: در بودجه سال 98 کالاهای اساسی قرار بود از محل 14 میلیارد دلار تامین شود و کالابرگ الکترونیکی اجرا شود، مرداد رسید و تیرماه را پشت سر گذاشتیم، آقای رئیس جمهور و دولت محترم پاسخ بدهند که چرا طرح کالابرگ برای توزیع اقلام اساسی مردم را اجرایی نکرد تا طبقات پایین جامعه خیالشان راحت شود که اولویت معیشتشان تامین می‌شود.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه هجمه مجلس
ارسال نظر